+31(0)10-310 3430   |     info@metaltop.nl   |  

Aludra en Metalas fuseren tot één specialist: 1+1=3

Op 1 juni 2017 is het officiële besluit genomen: de Vlaardingse bedrijven Metalas Machinefabriek en Aludra gaan fuseren tot een nieuw bedrijf. Twee gerenommeerde bedrijven met een langjarige ervaring in de oppervlaktetechniek hebben de handen in een geslagen. Met deze krachtenbundeling kan Metaltop, zoals het nieuwe bedrijf sinds 1 januari van dit jaar heet, de klanten - nu én in de toekomst - nog beter van dienst zijn.

Metalas Machinefabriek is in 1959 opgericht en houdt zich bezig met het aanbrengen van slijt- en corrosievaste lagen op nieuwe en gebruikte machineonderdelen via thermisch spuiten en oplassen, waaronder lasercladden. Ook verzorgt het bedrijf alle voorkomende reparatiewerkzaamheden die met behulp van deze technieken kunnen worden gedaan. Aludra startte haar activiteiten in 1968, door een ex-medewerker van Metalas Machinefabriek. Tijdelijk heeft het bedrijf geopereerd onder de vlag van Stork, sinds 2004 is het echter weer zelfstandig. Sindsdien bouwt het bedrijf aan een leidende positie op het gebied van oppervlaktebehandelingstechnologie en consultancy in Nederland, maar ook over de grens.

De meest optimale oplossing
Nu Metalas en Aludra hun krachten hebben gebundeld, bieden zij hun opdrachtgevers een meer dan compleet dienstenpakket. Alle activiteiten die de bedrijven tot op heden onafhankelijk van elkaar aanboden, kunnen zij nu in gezamenlijkheid aanbieden. Het grote voordeel is dat de klant altijd de meest optimale oplossing krijgt, omdat Metaltop het meest uitgebreide pakket van diensten kan bieden die in de markt beschikbaar is.

Contact