+31(0)10-310 3430   |     info@metaltop.nl   |  

Nieuwe huisstijl van Metaltop steeds meer zichtbaar

Sinds de krachtenbundeling van Metalas en Aludra, in juni 2017, is hard gewerkt aan de nieuwe uitstraling van het fusiebedrijf. De huisstijl van Metaltop was in de afgelopen maanden al veelvuldig zichtbaar in de correspondentie en de communicatie. Maar sinds de laatste weken is de moderne huisstijl van Metaltop ook meer en meer in het straatbeeld te bewonderen.

De afgelopen weken zijn aan de twee bedrijfspanden op het bedrijfsterrein De Vergulde Hand in Vlaardingen banieren bevestigd waardoor gasten meteen kunnen zien dat zij bij Metaltop op bezoek zijn. Daarnaast rijden er ook al twee fraai bestickerde bedrijfsauto’s rond die bij diverse klanten de aandacht trokken toen zij hun erf of bedrijfsterrein opreden.

Kleurrijke en moderne styling
Opvallend aan de huisstijl van Metaltop is de kleurrijke en moderne styling, waardoor het bedrijf een frisse uitstraling heeft die opvalt in het marktsegment waarin Metaltop actief is. Tot slot is er zeer recent ook een bedrijfsvideo opgeleverd waarmee Metaltop haar klanten en andere relaties een goed beeld geeft van haar werkzaamheden.

Contact