+31(0)10-310 3430   |     info@metaltop.nl   |  

Wie zijn wij

Een totaalpakket van hoogwaardige oplossingen


Metaltop, een erkende leverancier van coatingdiensten, biedt slijtageoplossingen in de breedste zin van het woord. Preventief, doordat wij coatings aanbrengen die onderdelen beschermen tegen slijtage. Maar ook door middel van reparatie van versleten onderdelen. Met een breed assortiment aan diensten zoeken wij bij elk slijtagevraagstuk de beste oplossing voor onze Nederlandse én buitenlandse klanten. Dit doen wij op basis van jarenlange ervaring en sectorspecifieke kennis.

Kenmerkend voor Metaltop is de veelzijdigheid van het aantal diensten dat wij aanbieden. Zowel op het gebied van reparaties als op het gebied van bewerkingen. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige en innovatieve beschermlagen aan in een zeer brede range. Voor onze coatings gebruiken we hoogwaardige toevoegmaterialen, degelijk uitontwikkelde procescondities en spuit- en lasparameters.

Snel, flexibel en accuraat
Onze specifieke kennis van de complexe werkzaamheden zorgt ervoor dat we de uitdagingen van onze klanten op een zo goed mogelijke manier weten op te lossen. Door onze uitgebreide ervaringen voeren we onze werkzaamheden snel en accuraat uit. Bij urgente vragen stellen wij ons flexibel op om zo snel mogelijk de benodigde slijtageoplossing te kunnen leveren. U als klant, én uw vraagstuk, staan bij ons namelijk altijd centraal.

Wij specialiseren ons in het aanbrengen van coatings en beschermingslagen. Daarmee maken we de meest uiteenlopende (machine)onderdelen toekomstbestendig. De coatings zorgen er vaak voor dat de onderdelen na behandeling zelfs beter presteren dan zij in hun oorspronkelijke staat deden!