+31(0)10-310 3430   |     info@metaltop.nl   |  

Samenwerking

Samen kunnen we de kwaliteit vergroten

Samenwerking loopt als een rode draad door onze werkzaamheden. Wij zien het bieden van oplossingen voor slijtageproblemen aan klanten dan ook als een samenwerkingsproces met de klant. Samen met u - maar eventueel ook met andere specialisten- kijken we wat de beste optie is om uw vraagstuk aan te pakken. . Wat telt is de best mogelijke oplossing waarmee u geholpen bent.

Metaltop is lid van de Vereniging Thermisch Spuiten en van het Gesellschaft Thermisches Sprizten. Hier komen bedrijven uit de sector samen om zich op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het thermisch spuiten en oplassen. Verder spreken bedrijven binnen deze groepen over de mogelijkheid om haar personeel op te leiden en te kwalificeren om te komen tot erkende operators en engineers. De kennisvergroting is erop gericht om samen te zoeken naar oplossingen voor eventuele problemen binnen de branche.

Door een onafhankelijk onderzoekslab laten wij de kwaliteit van onze werkzaamheden onderzoeken. Op deze wijze kunnen we garanderen dat onze slijt- en corrosievaste lagen in orde is. Tenslotte beschikt ons bedrijf over de Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Dit betekent dat we het werk uitvoeren onder Lloyds-keur, een keurmerk waar veel naar wordt gevraagd bij werkzaamheden in de scheepvaart, kraan- & hijsinstallaties en windmolentoepassingen.